Uw Sloopauto verkopen  door telefonisch aanmelden.

Sloopauto verkopen? Bel ons met uw verkoop wens en wij geven u direct een prijs voor uw Sloopauto.

Online aanmelden van uw Sloopauto

Uw Sloopauto vrijblijvend online aanmelden op deze pagina werkt sneller en bespaart u de belkosten.

Na aanmelding staat uw Sloopauto al bij ons in het systeem.Wij vullen wij de benodigde gegevens alvast aan met gegevens van de RDW. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug voor aanvullende informatie en uw verkoop wensen.

Sloopauto aanmelden via de chat functie

Deze functie is erg laagdrempelig, en wordt de laatste maanden steeds vaker gebruikt door onze klanten.

Om het chatgesprek net zo vlot te laten verlopen als een telefoongesprek. Verzoeken we u er rekening mee te houden dat we informatie nodig hebben over uw Sloopauto voordat we een bod kunnen doen. U zult begrijpen dat we niet meteen een bedrag kunnen noemen op de vraag “Hallo, wat krijg ik voor mijn auto?”.

Wij zullen altijd eerst om het kenteken vragen, en de woonplaats waar de auto staat. Mocht u het kenteken niet bij de hand hebben, dan is het vermelden van merk, type en bouwjaar ook afdoende voor ons.

Sloopauto verkopen


Veel gestelde vragen over Sloopauto verkopen


Uw Sloopauto verkopen zonder kenteken papieren.

Als u een Sloopauto zonder kenteken bij ons aan wilt melden is het absoluut niet nodig om eerst een nieuw kenteken aan te vragen. Door middel van een sloopverklaring kunnen wij uw auto gewoon vrijwaren en uit het RDW register verwijderen. Hierdoor wordt meteen uw wegenbelasting stopgezet en met de meldcode op de vrijwaring kunt u uw verzekering opschorten of beëindigen.

Uw Sloopauto verkopen met opgeschort kenteken

Wanneer u uw Sloopauto met een opgeschort kenteken aan een nieuwe eigenaar verkoopt die er na reparatie de openbare weg mee opgaat kan dit voor u een naheffing wegenbelasting tot gevolg hebben. Auto Inkoop Groep schrijft uw auto altijd uit het register van de RDW. Een dergelijke naheffing is dan uitgesloten.

Uw Sloopauto verkopen en zelf niet aanwezig bij overdracht

Indien u als eigenaar van de Sloopauto niet aanwezig kunt zijn op het moment van ophalen en afrekenen van uw Sloopauto. Is het voldoende als een door U aangewezen persoon op locatie zichzelf kan legitimeren voor de overdracht.

Uw Sloopauto verkopen met buitenlands kenteken

Het verkopen en laten demonteren van uw Sloopauto met een buitenlands kenteken is geen probleem. Wij verstrekken u een sloopverklaring. Met deze verklaring en uw kentekenplaten kan, afhankelijk van het land van herkomst, de auto gewoon gevrijwaard worden.Voor meer info over de voorwaarden van verschillende landen, kunt u altijd even met ons bellen.

Sloopauto verkopen met NL kenteken uit het buitenland

Afhankelijk van de afstand vanaf de Nederlandse grens. Is het mogelijk om een Sloopauto met Nederlands kenteken vanuit het buitenland aan ons te verkopen en zelfs op te laten halen. Bel ons voor de mogelijkheden of voor meer info.

Sloopauto verkopen voor familie, kennis of een ander

Een Sloopauto verkopen voor familie, een kennis of ander persoon is geen probleem. Zeker met schade gevallen komt het vaak voor dat de eigenaar nog niet in staat is om de auto aan te bieden. Bel ons en wij leggen u graag uit hoe wij hier mee omgaan.

Sloopauto ophalen bij een depot of schadeherstelbedrijf

Het ophalen van uw Sloopauto die bij een depot of schadeherstelbedrijf staat is geen probleem.
Bel ons voor info op 085-76 00 131.