Makkelijk en snel uw sloopauto verkopen aan Autosloop Bakkerom

Sloopauto Inkoop Groep
Voor het verkopen van uw sloopauto bent u bij Autosloop Bakkerom aan het juiste adres. Eén telefoontje volstaat om een afspraak te maken. Uw sloopauto wordt op een door u gekozen dag en tijdstip  opgehaald en u ontvangt direct een vrijwaringsbewijs van de chauffeur. Bovendien geven wij altijd een nette vergoeding voor uw auto.

U kunt uw sloopauto ook vrijblijvend online aanmelden. Alle gegevens van uw auto staan dan al in ons systeem. Een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de verkoopprijs of ophaal details met u te bespreken.Indien u eerst meer informatie wenst over het verkopen of op laten halen van Uw sloopauto, kunt u ons natuurlijk ook bellen.

Sloopauto verkopen aan Autosloop Bakkerom door aanmelden via de chat functie?
Deze functie is erg laagdrempelig, en wordt de laatste tijd steeds vaker gebruikt door onze klanten. Om het chatgesprek net zo vlot te laten verlopen als een telefoongesprek verzoeken wij u er rekening mee te houden dat we informatie nodig hebben over uw sloopauto. U zult begrijpen dat we niet meteen een bedrag kunnen noemen op de vraag. ‘Hallo, wat krijg ik voor mijn auto?’. We zullen altijd eerst om het kenteken vragen, en de woonplaats waar de auto staat. Mocht u het kenteken niet bij de hand hebben, dan is het vermelden van merk, type en bouwjaar ook afdoende voor ons.

Sloopauto verkopen aan de autosloop.

Heeft u een auto te koop voor de autosloperij? Autosloop Bakkerom koopt voertuigen in die mogen worden gedemonteerd. Zowel sloopauto’s als schadeauto’s maar ook oude auto’s en APK afgekeurde auto’s kunnen wij inkopen tegen een zeer aantrekkelijke vergoedingen. Via het contact formulier kunt u vrijblijvend uw auto aanbieden voor een direct bod. Wij zullen vervolgens een sloopautotaxatie verrichten aan de hand van de door u verstrekte gegevens. Meestal hebben wij nog enkele vragen over de staat van uw auto en nemen wij met u telefonisch contact op om de auto met u te bespreken. Vervolgens doen wij u een direct bod.

U kan dan direct uw auto verkopen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de auto bij u zal worden afgevoerd tevens ontvangt u direct een geldig RDW erkend vrijwaringsbewijs! Niet alleen sloopauto’s, demontageauto’s kopen wij op. Ook voertuigen van jongeren bouwjaren of auto’s met schade of kostbare mankementen kunt u geheel vrijblijvend aanbieden.

Autosloop Bakkerom voor het laten ophalen van jouw auto

Wij betalen een eerlijke opkoopprijs voor jouw sloopauto. Daarnaast komen wij deze kosteloos ophalen, overal in Nederland.


Vragen over het ophalen van uw auto aan Autosloop Bakkerom


Auto verkopen aan Autosloop Bakkerom zonder kenteken papieren?

Als u een sloopauto zonder kenteken bij ons aan wilt melden? Is het niet nodig om eerst een nieuw kenteken aan te vragen. Door middel van een sloopverklaring kunnen wij uw auto gewoon vrijwaren en uit het RDW register verwijderen. Hierdoor wordt meteen uw wegenbelasting stopgezet en met de meldcode op de vrijwaring kunt u uw verzekering opschorten of beëindigen.

Defecte sloopauto aan Autosloop Bakkerom?

Een defecte sloopauto verkopen aan de Autosloop Groep is geen enkel probleem. Als u ons belt geeft u duidelijk aan wat er defect is en wij zorgen voor een passende oplossing om uw auto op een veilige manier op te halen. Dit lukt doorgaans binnen twee werkdagen.

Schade sloopauto verkopen aan Autosloop Bakkerom ?

Een schade sloopauto verkopen aan de Autosloop Groep is geen enkel probleem. Nadat u telefonisch duidelijk heeft aangegeven om wat voor schade het gaat kunnen wij uw schade sloopauto op een veilige manier ophalen. Afhankelijk van het merk, type auto en de aanwezige schade, geven wij altijd een vergoeding.

Auto zonder APK verkopen?

In de meeste gevallen hebben sloopauto‚ die wij aangeboden krijgen geen APK meer. Een sloopauto voor de deur waarvan de APK al is verlopen kan u een fikse boete opleveren. Begrijpelijk dus dat u er zo snel mogelijk vanaf wilt. Wij kunnen uw sloopauto doorgaans binnen twee werkdagen ophalen. Naast het kosteloos ophalen en de gratis vrijwaring geven wij ook voor een sloopauto zonder APK een vergoeding.

Sloopauto verkopen met opgeschort kenteken?

Wanneer u uw sloopauto met een opgeschort kenteken aan een nieuwe eigenaar verkoopt die er de openbare weg mee opgaat? Kan dit voor u een naheffing wegenbelasting tot gevolg hebben. Auto Inkoop Groep schrijft uw auto altijd uit het register van de RDW. Een dergelijke naheffing is dan uitgesloten.

Sloopauto verkopen en zelf niet aanwezig bij overdracht

Indien u als eigenaar van de sloopauto niet aanwezig kunt zijn op het moment van ophalen en afrekenen van uw sloopauto? Is het voldoende als een door U aangewezen persoon op locatie zichzelf kan legitimeren voor de overdracht.

Sloopauto verkopen met buitenlands kenteken

Het verkopen en laten demonteren van Uw sloopauto met een buitenlands kenteken is geen probleem. Wij verstrekken u een sloopverklaring. Met deze verklaring en uw kentekenplaten kan, afhankelijk van het land van herkomst, de auto gewoon gevrijwaard worden.Voor meer info over de voorwaarden van verschillende landen kunt u altijd even met ons bellen.

Sloopauto verkopen met behoud van onderdelen

Het is altijd mogelijk om bepaalde onderdelen van uw sloopauto zelf te behouden. U moet dit dan wel aangeven voordat uw sloopauto wordt opgehaald. Bel ons voor meer info.

Sloopauto verkopen waar al onderdelen vanaf gehaald zijn

Een sloopauto verkopen waarvan sommige onderdelen reeds verwijderd zijn is geen probleem. Ook in dit geval doen wij u evengoed een bod. Tevens halen wij de schadeauto netjes op, zorgen voor een gratis vrijwaringbewijs en betalen het afgesproken bedrag contant uit. Bel ons voor meer info.

Sloopauto verkopen als U auto bij een depot staat

Uw sloopauto verkopen als de auto op depot staat, is geen probleem. Of u heeft nog een afsleepregeling, en anders halen wij de auto op bij het desbetreffende depot.

Sloopauto verkopen maar U bent de sleutels kwijt

Afhankelijk hoe de auto geparkeerd staat. In verband met het stuurslot krijgen wij de auto in de meeste gevallen met speciaal vervoer toch opgehaald.

Sloopauto verkopen als de auto al door U zelf is gevrijwaard

Bel voor info, in de meeste gevallen is het geen probleem .